X
GO

 

Znižanje doplačila za mlade voznike.

V Zavarovalnici Triglav so za voznike osebnih avtomobilov z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pripravili brezplačno Delavnico Triglav mladi, ki se izvaja po opravljenem zakonsko predpisanem Programu dodatnega usposabljanja  za voznike  začetnike, torej v istem dnevu.  Delavnico v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav izvajamo tudi v Centru varne vožnje Murska Sobota. Z udeležbo na brezplačni Delavnici Triglav mladi bo vaše doplačilo za premijo za povečano nevarnost voznika z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pri Zavarovalnici Triglav nižje in to za celotno obdobje povečane nevarnosti.

 

 


50 % znižanje doplačila si lahko zagotovite, če boste:

  • na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav opravili Program dodatnega usposabljanja za voznike začetnike v Centru varne vožnje  Murska Sobota in
  • hkrati opravili Delavnico Triglav mladi.

 


Delavnica Triglav mladi:

Uspešno opravljen e-izpit je predpogoj za prijavo na program dodatnega usposabljanja voznika začetnika z Delavnico Triglav mladi. Po uspešno opravljenem e-izpitu, boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo vnesite v prijavo na Delavnico Triglav mladi.

Z Delavnico Triglav mladi boste na poligonu pridobili dodatno praktično znanje, kako se pravilno izogniti ob pojavu nenadne ovire ter kako vzpostaviti vodljivosti in stabilnosti vozila v primeru, ko voznik zapelje na desno bankino oziroma na neutrjeni del vozišča. Vaja zajema primer na ravnem delu vozišča in v ovinkih


50 % znižano doplačilo lahko uveljavite pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav za osebne avtomobile, ki jih uporablja na potrdilu navedena oseba.

Oglejte si dodatne pogoje za uveljavitev znižanega doplačila zavarovanja osebnega vozila. 

 

 

Zagotovite si 50 % znižanje doplačila za mlade voznike